Ledig stilling frisør

Postet av Adam og Eva den 17. Apr 2019

Er du en frisør med fokus på kvalitet og service? Vi tilbyr ledig stilling som frisør.


- Hos Adam og Eva er kvalitet og individuell behandling i fokus, både for deg som frisør og for dine kunder


Ledig stilling som frisør

Adam og Eva tilbyr ledig stilling som frisør


Vi ser etter positive mennesker som ønsker å jobbe som frisør i et godt arbeidsmiljø, hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby deg konkurransedyktige betingelser i et fremtidsrettet miljø. Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering av deg som ansatt.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder, på oppdrag i mote og media sammen med våre hårstylister og kurskonsulenter. Eller utvikle deg til å bli instruktør ved vår frisørskole. 


Hva kan vi tilby deg:

 • Konkurransedyktige betingelser
 • 21 spennende salonger med unike kollegaer 
 • Kontinuerlig faglig oppdatering igjennom et solid utdanningssystem
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges mest innovative frisørkonsern 
 • Personlig oppfølging og veiledning, så du kan nå dine mål sammen med oss
 • Jobbe sammen med våre hårstylister backstage på Oslo Runway og på andre spennende oppdrag innen mote og styling
 • Muligheten til å jobbe på Adam og Eva Skole og Akademi. Her kan du jobbe med bransjens nye talenter eller kurse Norges frisører
 • Proffe samarbeidspartnere som tar miljøansvar
 • Gode karrieremuligheter

Vi søker deg som:

 • Er sulten på frisørfaget
 • Har svennebrev eller fagbrev
 • Er lærevillig og liker og se muligheter der andre stopper
 • Behersker norsk muntlig godt 


Område:  

Vi har ledige stillinger som frisør i Oslo, Bærum, Bergen/Sartor og Trondheim


Hvordan søke på stillingen som frisør?

Fyll ut skjema her og/eller send en e-post med CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no.

Vår søster salong  KUTT er også på jakt etter flere frisører, opplev KUTT her!

 

Om Adam og Eva

Adam og Eva har i 46år (1973) gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er våre nøkkelord.

Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale og internasjonale priser for vår veldrevne frisør virksomhet og våre kreative arbeider. Hos Adam og Eva står faget og frisøren i sentrum, derfor vektlegger vi faglig utvikling og karrieremuligheter.

Adam og Eva eies av Adam og Eva Gruppen AS. som består av    21 Adam og Eva frisørsalonger

-Bærum 2stk

-Fredrikstad 1stk

-Hordaland 2stk

-Jessheim 1stk

-Oslo 13stk

-Ski 1stk

-Trondheim 1stk


Videre har vi i vår familie: Adam og Eva Skole og Akademi, samt salongene Spaghetti Frisør, KUTT og Nalu Nalu som alle befinner seg i Oslo.

  


Ledig stilling frisør:

Vi utvider og ser etter deg som er motivert og sulten på frisørfaget. Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen over, eller har lyst til å høre mer om hvordan det er å jobbe som frisør hos oss, så søk gjerne på vår ledig stilling som frisør. Vi er alltid interessert i å høre fra dyktige frisører! 


Hvordan søke på stillingen?

Søknadsskjema finner du her eller send oss en e-post med søknad og CV til Tone Larsson på tone.larsson@adamogeva.no.


Ta kontakt for en uforpliktende prat!Hårtrender 2019

Postet av Adam og Eva den 9. Apr 2019

Hårtrender 2019


Adam og Evas kreative team hjelper deg i trendjungelen. Dette er våren og sommerens hårtrender for 2019. Bli inspirert til å sette selve kronen på verket denne sommeren.


BOB

Bob er en av de hotteste trendene for tiden, og har vært synlig i trendbildet i flere år. Bobben fortsetter i 2019, men skal nå være skulderlang. Den skulderlange bobben kan man se på blant annet på Khloe Kardashian og Hailey Bieber. Adam og Eva anbefaler en markert avslutning, som gir et fyldig og luksuriøst uttrykk.


Bob

Om du tør og ta den enda lenger, hva med en buzz-cut?


BUZZ-CUT

Buzz-cutten gir en Bad-Girl/Boy-look, og er superpopulær. Denne trenden gir en androgyn stil som gjerne kombineres med bleket hår og pastellfarger som passer for alle. Selv om em buzz-cut kan se ut som en enkel og rask klipp, krever den mye presisjon og tilpasning. Korte frisyrer vokser gjerne ut etter 4 uker, noe som gir rom for å leke seg med farger og ulike markeringer. 


BUZZ-CUTIkke klar (enda) til å klippe alle lokkene? Hva med en tøff lugg?


Klipp lugg – Micro Fringe

Lugg er noe som kommer og går i motebildet. For vår og sommer 2019 er det den korte varianten som gjelder. Gjerne kombinert med lange lengder. Den såkalte Micro Fringen så man på sommervisningen til Miu Miu. 


Micro FringeHårfarge – la deg inspirere av pasteller

Når det kommer til farge i 2019 er pasteller en stor favoritt! Med en demi-permanent hårfarge som Shades Eq Gloss, kan man på lyse hår teste ulike pastellnyanser uten langvarig forpliktelse. Gloss er en adderende farge som slipper over tid.Tilbehør – Head Band 

Hårbøyler og andre tilbehør ”acessories” er noe vi har sett i flere sesonger nå, og denne trenden bare fortsetter. Tidligere har det vært mest fokus på romantiske hårbøyler, men nå er utrykket tøffere og mer grafisk. Visningen til Prada var et godt eksempel, hvor man også ser en variant av den korte luggen. Kanskje ikke for alle, men superkult om du først kler det!
BOYS – Preppy Shag
På Gucci sin vår- og sommerkolleksjon 2019 ser man referanser til 70-tallets Shag-look, men med en preppy vri. Lengde er altså tilbake for gutta, men med tekstur og bevegelse fremfor glatt og stramt. 


Shag


Et godt eksempel på denne nye trenden, er stilikonet og skuespiller Timothée Chalamet. Frisyren er preget av rufsete lag, choppy lugg og lengde i nakken. Dette gir looken en tilfeldig og avslappet følelse. 


Styling - French Twist

Om du har lengde på håret kan du leke deg med denne stylingen. Når det kommer til styling ser vi at klassiske updoes som frenchtwist er superhot. Dette er noe vi finner både på catwalken, og ellers i motebildet. Blant annet rocket Lady Gaga denne looken under oscar-utdelingen. Her står man fritt til å personalisere uttrykkene ved å ta hensyn til personlighet, lengde, tykkelse og tekstur på sitt hår. 


French TwistStyling  - Chignon

I tillegg til french twist, ser man flere strammere og mer grafiske stylinger på lange lengder. Dette kommer som en kontrast til det løse og myke oppsettet som har vært dominerende i lang tid. Vi ser knuter og varianter av den klassiske chignonen. Eksempelvis ser man på den siste visningen til Burberry at det var en stram og glansfull styling, med en stram knute i nakken.


Chignon
Som nevnt er hår-tilbehør fortsatt super aktuelt, og ulike hårbånd blir også å se denne våren og sommeren. På visningen til Dior så man hårbånd på mange av modellene.


hårbåndStyling – Braid og Wet look

Mange trender lever i flere sesonger, og forandrer seg bare litt og litt. To gode eksempler er: Den stramme fletten som man så på vår/sommer-visningen til Max Mara. Men i år kunne man legge merke til et bånd som var knytt rundt starten på fletten. Og sist men ikke minst, wet looken som man så på Chloe sin visning. For deg som har fått dreisen, fungerer den også for denne sesongen.


wet lookVi håper du er klar for en forandring!

Hilsen Adam og Eva.Powered by: Bloc